Nu har vi bokat städning av ateljén

Hej kära läsare! Idag vill vi dela en positiv nyhet från Gislaveds Slöjdare. Vi har ingått ett givande samarbete med det respekterade städföretaget KAK Städ för att säkerställa att vår kreativa ateljé alltid är ren och välkomnande. Detta partnerskap kommer att innebära att KAK Städ kommer att städa vår ateljé en gång i månaden, och vi är mycket nöjda över att ha dem som vår städpartner. För att utforska KAK Städs tjänster närmare, besök kakstad.se.

Gislaveds Slöjdare är en sammanslutning av skickliga och kreativa konstnärer och hantverkare. Vår ateljé är vår kreativa fristad, där vi arbetar med våra projekt och skapar unika konstverk och hantverk. För oss är det av största vikt att ha en ren och välorganiserad arbetsplats för att kunna låta våra idéer flöda fritt. Men vi insåg att vi behövde professionell städning för att upprätthålla denna miljö på bästa sätt, och det var där KAK Städ kom in i bilden.

KAK Städ är en respekterad aktör inom städbranschen och är kända för sin kompetens och professionalism. De är dedikerade till att leverera högkvalitativ städning och har byggt upp ett starkt rykte för sitt noggranna och pålitliga arbete. När vi diskuterade möjligheten till ett samarbete med KAK Städ, var det tydligt att de delade vår passion för att upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö.

Genom att samarbeta med KAK Städ kan vi vara säkra på att vår ateljé alltid är i toppskick. Deras professionella team tar hand om alla aspekter av städningen, inklusive dammsugning, golvvård och ytrengöring. De ser även till att våra gemensamma utrymmen är fräscha och inbjudande. Detta är avgörande för att vi ska kunna arbeta effektivt och kreativt.

För oss på Gislaveds Slöjdare är detta samarbete en möjlighet att arbeta med en partner som delar våra höga standarder och engagemang för kvalitet. Vi är övertygade om att KAK Städ kommer att hjälpa oss att upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö där våra kreativa idéer kan blomstra.

Om ni någonsin behöver professionell städning i Gislaved eller närliggande områden, rekommenderar vi starkt att ni kontaktar KAK Städ. De är experter på att skapa renhet och trivsel och har visat sig vara den perfekta samarbetspartnern för oss. För att ta reda på mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa er att upprätthålla en ren och välkomnande arbetsmiljö, besök deras hemsida.

Vi ser fram emot att bygga ett långsiktigt samarbete med KAK Städ och är övertygade om att detta partnerskap kommer att gynna oss och vår kreativa process på många sätt. Tillsammans ser vi fram emot en framtid fylld med renlighet och konstnärlig inspiration!

Hej kära läsare! Idag vill vi dela en positiv nyhet från Gislaveds Slöjdare. Vi har ingått ett givande samarbete med det respekterade städföretaget KAK Städ för att säkerställa att vår kreativa ateljé alltid är ren och välkomnande. Detta partnerskap kommer att innebära att KAK Städ kommer att städa vår ateljé en gång i månaden, och…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *